Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heeft dit getrouwde koppel samen de leukste achternaam ooit? Euhh.. JA!

Denk jij er wel eens over na? Je ontmoet je grote liefde, je wil trouwen, maar zijn achternaam past totáál niet bij jou...

Heeft dit getrouwde koppel samen de leukste achternaam ooit? Euhh.. JA!

Denk jij er wel eens over na? Je ontmoet je grote liefde, je wil trouwen, maar zijn achternaam past totáál niet bij jou naam. Je kan er voor kiezen je eigen achternaam te behouden, zijn achternaam aan te nemen óf beide namen te gebruiken. Dit stel heeft in ieder geval de leukste achternaam ooit, nu ze getrouwd zijn. Eentje die erg moeilijk te verslaan is.

Burger-King

Joel Burger en Ashley King, twee mensen die tot over hun oren verliefd op elkaar zijn en besloten te trouwen. Dat is natuurlijk heel mooi, maar ze besloten óók dat ze voor altijd de naam Burger-King met zich mee wilden dragen. Achja, wat maakt de naam ook uit als je verliefd bent!

Trots

Of hun eventuele toekomstige kinderen blij zullen zijn met de achternaam, is nog maar de vraag... Toch zijn Joel en Ashley er trots op dat ze altijd herinnerd zullen worden als de Burger-King familie. De twee kennen elkaar al sinds de kleuterklas en daten sinds de middelbare school. Echte liefde dus. Laten we hopen dat het stel hun bruiloft krijgt vergoed door de grote voedselketen.

Lees ook: Trouwen bij de McDonalds

Lees ook: 11 Tekenen dat dit de man is met wie je gaat trouwen

Beeld: Sanoma Beeldbank