Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw die al 54 dagen hersendood is, krijgt baby

Karla Perez was 22 weken zwanger, toen het noodlot haar trof. Ze klaagde al meerdere keren over hevige hoofdpijn en na e...

Vrouw die al 54 dagen hersendood is, krijgt baby

Karla Perez was 22 weken zwanger, toen het noodlot haar trof. Ze klaagde al meerdere keren over hevige hoofdpijn en na een tijdje resulteerde dit in een hersenbloeding.

Fataal

Het bleek een fatale hersenbloeding en de 22-jarige Karla werd hersendood verklaard. Haar familie vroeg de doktoren er alles aan te doen om het ongeboren kindje toch ter wereld te brengen. Ze hielden Karla zeven weken in leven om het kindje verder te laten groeien in de buik. Toen de moeder 54 dagen hersendood was, werd de kleine Angel geboren.

Blije oma

"Thank God, het gaat heel goed met hem. Hij groeit goed en ik ben heel blij. Ik zoek hem iedere dag op in het ziekenhuis", vertelt oma Bertha. "Ik kleed hem aan, doe hem in bad, verschoon zijn kleertjes, hou hem vast... Ik heb er geen woorden voor hoe goed ze mijn dochter hebben verzorgd hier."

Na de geboorte van Angel moest de familie Karla laten gaan, maar besloten ze iets heel moois terug te doen. Ze doneerden de organen van Angels moeder en die hebben al de levens gered van drie personen. Hartverwarmend...

Bekijk de foto's van het prachtige kindje HIER!

Bron: Daily Mail / Beeld: Sanoma Beeldbank