Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuw lid Geordie Shore onder vuur na homoseksuele scène

De Geordie Shore-familie telt sinds kort twee nieuwe leden. Na het vertrek van James en Vicky waren daar opeens Chloe en...

Nieuw lid Geordie Shore onder vuur na homoseksuele scène

De Geordie Shore-familie telt sinds kort twee nieuwe leden. Na het vertrek van James en Vicky waren daar opeens Chloe en Nathan.

Biseksueel

Al vrij snel gaf Nathan aan biseksueel te zijn. Dat mocht de pret niet drukken, want de overige leden gaven hem een ontzettend warm welkom. Open minded als Holly, Gary, Charlotte, Marnie, Aaron, Scott en Kyle zijn, deden ze goed hun best om Nathan zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Mét succes, want Nathan voelde zich meteen onderdeel van de hechte groep. Zelfs zo erg dat hij, net zoals de Geordie girls vaker hebben gedaan, een jongen mee naar huis nam.

Ophef

De aflevering waarin je kunt zien dat hij een jongen mee naar huis neemt, zorgden voor veel ophef. Via social media kreeg Nathan véél kritiek op zijn homoseksuele avontuurtje. Op zijn Facebook reageert hij: "Voor iedereen die een probleem heeft met de gebeurtenissen van de laatste aflevering: Ja, het was misschien iets té en niet iedereen hoeft er fan van te zijn. Maar, Geordie Shore is een reality serie en laat de werkelijkheid zien. In de aflevering maak ik televisiegeschiedenis en creëer ik een platform voor de LGBT community (lesbian, gay, bisexual and transgender, red)." Mede-reality ster Holly heeft via Instagram laten weten Nathan in alles te steunen.

Lees ook: Nééé.... Deze Geordie-ster verlaat de show

Bron: Metro