Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó zien de vrouw en kinderen van Geordie Shores Aaron eruit

De Geordie is de trotse papa van drie kinderen.

Geordie Shore Aaron

Remember Aaron, Gaz, Charlotte, Holly, Scotty T en Vicky? In totaal vijftien seizoenen lang zetten deze Geordies Engeland – en tropische locaties ver daarbuiten – op z'n kop in het programma Geordie Shore. Inmiddels zijn alle castleden een stuk ouder geworden en zijn er al behoorlijk wat mini-Geordies op de wereld gezet. Zo ook Aaron, die inmiddels trotse papa is van drie kids.

Best friends

Ondanks dat Aaron niet vanaf het eerste seizoen onderdeel was van het programma Geordie Shore, heeft hij wel flink wat seizoenen meegedraaid. Aaron kwam in de show als best friend van Gaz en kreeg vervolgens een belangrijke verhaallijn in de reeks. Hij kreeg het namelijk erg gezellig met de knappe Marnie. De twee hadden voor een lange tijd een knipperlichtrelatie, maar helaas werd dit nooit een serieuze relatie.

Inmiddels is Aaron dolgelukkig met Talia Oatway en zijn de twee de trotse ouders van drie prachtige kindjes, Siennah, Romeo en Maddox.

Happy family

Dat Aaron helemaal happy is met dit prachtige gezinnetje, blijkt wel uit de foto's die hij op Instagram deelt. De kids van de voormalig Geordie pronken stuk voor stuk op zijn Instagram-feed.

Ook zien we dat Aaron veel in de sportschool te vinden is. Hij verliet Geordie Shore namelijk vanwege zijn talenten als MMA-vechter. Aaron won meerdere grote gevechten, maar besloot dit toch niet voor de rest van zijn leven te blijven doen. In februari 2021 kondigde Aaron op Instagram aan dat hij afscheid nam van de MMA-competitie.

Misschien ook voor jou:
Geordie Shores Gaz Beadle stapt in het huwelijksbootje
Showbizz
  • HLN
  • BrunoPress, Instagram