Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 13 & 14 juni.

1. StyleToday supersale

Fashionliefhebbers, opgelet! StyleToday opende op 30 mei in samenwerking met shop VIP de StyleToday supersale. In de Haagsche Bluf scoor je kledingitems van onder andere SuperTrash, Nike en Levi’s voor een prikkie. En met deze kortingscode STYLETODAYVIP krijg je aan de kassa nog eens 10% korting. Dat klinkt niet verkeerd, toch? De kortingen lopen op tot wel 70%. Wil je meer informatie? Klik dan HIER.

Waar: Haagsche Bluf 43, Den HaagWaneer: De hele maand juni 2015

2. Nu in de bioscoop: Entourage

Vier jaar nadat de tv-serie stopte, zijn Vince. E(ric), Turtle, Drama en Ari Gold terug. In een bioscoopfilm die de draad oppakt waar de serie eindigde, waardoor het een beetje is of je de serie aan het bingewatchen bent. Absoluut vermakelijk, zeker voor fans.

Vanaf 11 juni in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

3. Eten op rolletjes

De mooiste parken worden gevuld met tientallen foodtrucks, live muziek en theater. Het perfecte evenement om met familie en vrienden goed bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Neem een picknickkleed mee of schuif gezellig aan bij één van de grote tafels. Voor ieder is wat wils op dit festival. Biefstuk, Italiaans ijs, Aziatisch, oer-Hollands en nog veel meer. Na het eten kun je de avond dansend afsluiten, terwijl kinderen nog van lekkernijen snoepen. Klinkt als de perfecte zomeravond. Klik HIER voor meer informatie. Leuk feitje: met een bezoekje aan Eten Op Rolletjes kun je het SAFE-programma van het World Food Project steunen. SAFE stelt vrouwen in Darfur in staat om op een veilige en gezonde manier een maaltijd voor hun gezin te bereiden. Zo kun je jouw ingrediënt tegen honger in de wereld delen door #arecipeforzerohunger te gebruiken. Eten op Rolletjes laat je hierover nadenken.

Waar: Generaal Foulkesweg 94, 6703 DS in WageningenWanneer: 12, 13 en 14 juni 2015