Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo ziet Kevin uit Home Alone er nu uit

De acteur is inmiddels al 43(!) jaar oud.

Kevin

Grote kans dat jij afgelopen kerstdagen een van de Home Alone-films hebt gekeken. Deze classic is inmiddels al flink wat jaren oud, dus ook hoofdpersonage Kevin is inmiddels een dagje ouder. De acteur is vandaag de dag al 42 jaar (feel old yet?) en ziet er behoorlijk anders uit.

Macaulay Culkin

Ondanks dat we de film inmiddels al zo'n zeshonderd keer bekeken hebben, blijft Home Alone toch een favorietje. Het typisch Amerikaans versierde huis van de McCallisters, de kerstsferen in New York en de uiterst vervelende inbrekers: het draagt allemaal bij aan het ultieme kerstgevoel.

De Amerikaanse comedy werd gemaakt in 1990 en hoofdrolspeler Macaulay Culkin, die de rol van Kevin vertolkt, is inmiddels al 42 jaar oud. De acteur verschijnt niet regelmatig in de media, toch schitterde hij vorig jaar ineens op de catwalk van Gucci op. Enne, wij vinden hem stiekem helemaal niet zoveel veranderd.

Walk of Fame

Recent is de acteur met tranen in zijn ogen gespot tijdens de onthulling van zijn ster op de beroemde Walk of Fame in Hollywood. Tijdens de onthulling werd Macaulay herenigd met actrice Catherine O'Hara, die zijn moeder speelde in de Home Alone-reeks. Het weerzien na zoveel jaren wekte bij zowel Macaulay als bij Catherine heel wat emoties op.

NL Beeld
NL Beeld

Gezinnetje

Hoewel de acteur vroeger in meerdere films speelde, is zijn rol in Home Alone toch wel de grootste die hij in zijn leven heeft gehad. Inmiddels is de acteur al een tijdje gelukkig met zijn vriendin Brenda Song the one and only London Tipton – met wie hij in 2021 hun zoontje Dakota kreeg. Dit jaar werd bekend gemaakt dat Macaulay en Brenda in het geheim een tweede kind hebben gekregen, een zoontje genaamd Carson.

Bron: HLN, Film Totaal | Beeld: Home Alone, NL Beeld

Misschien ook voor jou:
Wait, what? Home Alone 'Kevin' is nu catwalkmodel voor Gucci
Showbizz
  • HLN
  • Home Alone, BrunoPress