Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Musthave: De nieuwe Timberland Black Forest Collection

Volgende week is de zomer officieel voorbij. Slippers de kast in, booties eruit. En: hoogste tijd om nieuwe schoenen te...

Musthave: De nieuwe Timberland Black Forest Collection

Volgende week is de zomer officieel voorbij. Slippers de kast in, booties eruit. En: hoogste tijd om nieuwe schoenen te shoppen! Timberland komt precies op tijd met haar fashionable Black Forest Collection.

Het klassieke bruine model van Timberland verschijnt nu voor het eerst in het zwart. Maar we zien ook brogues, biker boots en enkellaarsjes met hak. Al met al een collectie vol prachtige grijstinten, dé kleur van het seizoen. Want met grijs en zwart kun je nooit de fout in gaan; het past bij elk kledingstuk in jouw garderobe. Bekijk de hele collectie alvast HIER.

Zelf customizen

Ter ere van de lancering heeft Timberland een 'urban trail' gemaakt, dit zijn icoontjes waarmee gecommuniceerd wordt. Jij kunt je Timberlands laten customizen door middel van die icoontjes. Hoe leuk?!

De nieuwe collectie, die vanaf 5 oktober te koop is, wordt op zaterdag 19 september onthuld in de Amsterdamse Timberland store. Nieuwsgierig? Loop dan even binnen in de Timberland store op de Leidsestraat 55. Extra leuk: vanaf 13.00 uur kun jij hier je nieuwe Timberlands customizen om zo je eigen unieke paar te creëren. Mis het niet!