Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Timberlands Black Forest collection hotspots in Amsterdam

De nieuwe Timberland Black Forest Collection is een feit; de populaire boots, maar dan in alle tinten grijs en zwart. Ee...

Timberlands Black Forest collection hotspots in Amsterdam

De nieuwe Timberland Black Forest Collection is een feit; de populaire boots, maar dan in alle tinten grijs en zwart. Een collectie speciaal voor mensen die niet zonder het drukke stadsleven kunnen.

Hotspots

De collectie staat voor Home, Family, Love, Adventure en Outdoor. Door middel van deze icoontjes konden klanten hun nieuwe Timberland boots vorige week laten customizen. Omdat wij de collectie zo leuk vinden, hebben we de leukste Amsterdamse hotspots, die overeenkomen met de icoontjes, voor jou op een rij gezet.

Home - CT Coffee & Coconuts

It's like coming home... CT Coffee & Coconuts is niet alleen dé hotspot van het moment, maar geeft ook een vertrouwd en huiselijk gevoel. Je voelt je meteen thuis tussen de comfi banken, zitzakken en boekenkasten. Ontbijt, lunch en diner; dit huis heeft het allemaal. En of je nu komt om bij te kletsen met vriendinnen, op de eerste date of om te werken; het kan allemaal.

Family - De plantage

Lekker dicht bij Artis, dat zegt eigenlijk al genoeg. Maar ook de ontspannen sfeer en grote ruimte zorgt ervoor dat het familiegevoel bij De Plantage niet te missen is. Kop koffie nodig? Toe aan een lunch? Of je nou met de kinderen op pad bent, of lekker met zijn tweetjes, bij De Plantage kan het bijna niet misgaan.

Love - Vuurtoren eiland

Romantischer dan dineren op het Vuurtoren eiland, kan bijna niet. Saampjes in een bootje naar een eiland op het IJmeer om daar vervolgens midden in de natuur van een vierganger diner te genieten... Zucht. Het restaurant is wel elke avond volgeboekt, dus wees er op tijd bij! Let op: t/m mei zijn ze gesloten.

Adventure - The Butcher

Op het eerste gezicht een hippe burgertent, maar wat niemand weet, is dat achter de muren van The Butcher een cocktailbar schuilt. Achterin de zaak spotten oplettende klanten een stalen koelceldeur met bel. En ja, daar binnenkomen lukt dus alleen met het juiste wachtwoord. Eén ding is zeker, zo wordt je avond meer dan alleen een drankje drinken. Het is een klein avontuur...

Outdoor - Happy Happy Joy Joy

Aziatisch streetfood, maar dan in Amsterdam. Eigenaar Julius Jaspers heeft ervoor gezorgd dat je je met het bijzondere moderne interieur en een kaart vol kleine gerechten uit alle hoeken van Azië, voor een avond in de Asian Vibe waant. Opeens maakt het niet meer zoveel uit dat outdoor eten in Nederland vaak niet mogelijk is...