Daniëlle van Aalderen: ‘Ik ben er klaar mee’

Gisteren luchtte Daniëlle van Aalderen haar hart op Twitter. Ze twitterde wat af over haar ex Lange Frans en liet weten...

Lees ook

Gisteren luchtte Daniëlle van Aalderen haar hart op Twitter. Ze twitterde wat af over haar ex Lange Frans en liet weten dat hij onder anderen zijn afspraken niet nakwam en nog steeds verslaafd is aan alcohol. Ook bij RTL Boulevard deed ze haar zegje.

Bij RTL Boulevard liet Daniëlle weten dat ze er deze keer écht klaar mee is. Dit komt volgens Daniëlle omdat haar vertrouwen te vaak beschadigd is door Frans.

Over en uit

Het stel ging in 2013 uit elkaar vanwege de drank- en drugsverslaving van Frans. Hij zei te gaan vechten voor zijn gezin en Daniëlle liet weten een hereniging niet uit te sluiten. “Wat ik kan zeggen, is dat ik er van mijn kant alles aan gedaan heb om een goede band te behouden en ik ben ook zeker niet uit op ruzie, maar wil wel mijn vrijheid terug”, liet Daniëlle weten bij Boulevard. “Mijn gezondheid gaat erg achteruit, ik kan Frans zijn ‘problemen’ er niet bij hebben en dat wil hij niet inzien.”

Volgens Daniëlle is er sprake van een ‘uitzichtloze situatie’. “Er zijn bij de scheiding afspraken gemaakt en deze worden niet nageleefd, waardoor ik enorm word beperkt en niet verder kan met mijn leven.” Daniëlle sluit af met: “Ik heb jarenlang alles gegeven, zakelijk en privé, maar het is eenrichtingsverkeer.”

Lees ook: Daniëlle van Aalderen onder het mes

Beeld: Hollandse-Hoogte Bron: BuzzE

Laatste nieuws

Zie ook