Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia eet… bij... HappyHappyJoyJoy

Bij Grazia proberen we graag iets nieuws uit. Deze keer geen viral challenges. Nee, wij gingen op bezoek bij één van de...

Grazia eet… bij... HappyHappyJoyJoy

Bij Grazia proberen we graag iets nieuws uit. Deze keer geen viral challenges. Nee, wij gingen op bezoek bij één van de nieuwste places to be in Amsterdam met de vrolijkste naam die je ooit zult horen: HappyHappyJoyJoy.

A touch of Asia

Met HappyHappyJoyJoy zijn we weer een hotspot rijker in onze hoofdstad. Gelegen in Amsterdam Oud-West, op de Bilderdijkstraat om precies te zijn, bevindt zich het trendy restaurant. Eenmaal binnen waan je je in een heel andere wereld. HappyHappyJoyJoy is namelijk werkelijka touch of Asia in Amsterdam en het decor doet je vergeten dat je in Nederland bent. Het decor is een echte eye catcher; het plafond is bedekt met parasolletjes en de muren beplakt met Aziatische posters, op de muur prijkt tevens ‘HappyHappyJoyJoy’ in neonletters die zorgen voor sfeer op niveau.

Shared dining

Wij waren onder de indruk van het menu dat het restaurant hanteert. Het standaard voor-, hoofd-, en nagerecht maken plaats voor een verrassende kaart met allerlei (kleine) Aziatische gerechten, die in het midden van de tafel geserveerd worden en die je kunt delen met je gezelschap. Heb je een paar twijfelaars aan tafel? Zelfs degenen die de grootste moeite hebben met kiezen, kunnen op deze manier genieten van al het lekkers. Tijdens ons bezoek, genoten wij van heerlijke hapjes waaronder: de kraakverse vegetable tempura, de Thod Man Pla; houd je van spicy en van vis? Dan moet je deze heerlijke viskoekjes zéker proberen. En de topper van de avond, de Peking Bao. Een superlicht gestoomde bun, belegd met pekingeend, hoisin, bosui en wasabimayo. Drie woorden:to die for.

Ons oog viel ook op een zoet gerecht op de kaart: de tropical fruitsalad. Mango, ananas, papaja, pitaya (drakenfruit) ondergedompeld in een zoete dressing met rum en afgemaakt met kokosvlokken en munt. Dat was de perfecte afsluiter voor een geslaagde avond bij HappyHappyJoyJoy. Op de foto’s een impressie van de avond.



Go, go, go!

Ook een bezoekje aan HappyHappyJoyJoy op de planning? Reserveren wordt aangeraden:

Bilderdijkstraat 158HS

1053 LC Amsterdam

Email [email protected]

Telefoon 020-3446433

Openingstijden Zondag t/m donderdag 12:00 – - 01:00

Vrijdag en zaterdag 12:00 –- 02:00

Beeld: Instagram