Ouders weten niet wat ze zien bij geboorte van Valentijnsbaby

Het is een hele belangrijke dag voor Jade Sparham en Liam Scaife. Hun dochtertje werd namelijk verwekt op Valentijnsdag...

Lees ook

Het is een hele belangrijke dag voor Jade Sparham en Liam Scaife. Hun dochtertje werd namelijk verwekt op Valentijnsdag en de ouders wisten toen niet wat ze zagen bij de geboorte. Als dit geen echte Valentijnsbaby is, weten wij het ook niet meer!

Valentijnsbaby

Vlak na de geboorte van het meisje ontdekten de ouders namelijk een hele bijzondere vlek op haar voorhoofd, in de vorm van een hartje. Daar maakten Jade en Liam zich in eerste instantie wel een beetje zorgen over, maar de artsen lieten weten dat het door de druk was gekomen en de plek binnen enkele uren weg zou trekken. “Ik kon het niet geloven toen ik een hartje op haar hoofd zag, vooral omdat we hadden uitgerekend dat we haar op Valentijnsdag verwekt moeten hebben”, vertelt de moeder.

Maar dat bleek niet zo te zijn. Binnen enkele dagen vormde zich een roze-kleurige moedervlek. “Eerst vreesden we dat ze later gepest zou worden of dat ze moeite zou hebben met het vinden van een vriendje. Maar nu realiseren we ons dat dit haar uniek maakt. Als Liam en ik nu ruzie hebben of het niet eens zijn, hoeven we alleen naar Poppy te kijken en dan weten we weer hoeveel we van elkaar houden.”

Wel bestaat de kans dat de vlek na enkele jaren weer verdwijnt, maar bijzonder is het zeker! Bekijk de foto’s van het schattige meisje hieronder:

Lees ook: Man ontdekt op bijzondere wijze dat zijn vrouw zwanger is

Bron: Metro, Beeld: Istock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook