Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Fans weten het zeker: Taylor Swift heeft haar borsten laten vergroten

Het gerucht dat Taylor Swift haar borsten heeft laten vergroten, ging al maanden rond. Nu is het volgens fans echter zó duidelijk, dat er niets meer te ontkennen valt door de zangeres. Tijdens een avondje uit met haar nieuwe vlam, acteur Tom Hiddleston, stelen haar (nieuwe) borsten de show. Fans gaan dan ook helemaal los op Twitter na het zien van de beelden. Wil je ze zien? Klik dan hier.

Dans-hit Step Up wordt binnenkort serie op YouTube

De film Step Up zal binnenkort in de vorm van een nieuwe serie te zien zijn op de betaalde variant van YouTube, YouTube Red. Dit zal de eerste grote dramaserie worden op de videodienst. De twee sterren uit de originele film, Channing Tatum en Jenna Dewan, gaan de nieuwe dansserie produceren. De eerste succesvolle Step Up, die in 2006 uitkwam, film kreeg vier vervolgfilms. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan spelen, maar wel weten we dat de opnames eind dit jaar gaan starten.

‘Harry Styles tekent eerste eigen platencontract’

Volgens het Amerikaanse Billboard heeft Harry Styles zijn eerste eigen platencontract getekend voor een solocarrière. De superster zou getekend hebben bij hetzelfde platenlabel waar hij met One Direction ook een contract heeft, Columbia Record. Het is niet bekend wat de voorwaarden van het contract zijn, en ook is er geen datum voor een soloalbum. Momenteel heeft Styles een pauze met One Direction, en was het al langer bekend dat hij aan eigen muziek werkt. Daarnaast werkt hij op het moment in Frankrijk aan zijn filmdebuut.

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook