Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Taylor en Tom klaar voor de volgende stap

Dat Tom Hiddleston en Taylor Swift er geen gras over laten groeien, werd de afgelopen weken al duidelijk. Volgens ingewijden wil de 35-jarige acteur binnenkort nog een stap verder gaan. “Tom wil haar snel ten huwelijk vragen,” zegt een bekende van Tom tegen Us Weekly. De twee zijn pas een maand samen, maar toch weet de bron het zeker ze zijn allebei klaar voor de volgende stap. Als Tom binnenkort op zijn knieën gaat, zit hij volgens de ingewijde geramd. “Ze zegt zeker ja”, weet een bron bij de 26-jarige zangeres. “Taylor is stapelverliefd op hem.”

Legally Blond bestaat 15 jaar

Eén van de bekendste meidenfilms aller tijden bestaat alweer 15 jaar: Legally Blond. En dat moet de ster uit de film Reese Witherspoon natuurlijk vieren. Zij stond stil bij de vijftiende verjaardag van haar film Legally Blond op een bijzondere manier. De actrice deed de verleidingstruc van haar personage Elle Woods voor, Bend And Snap, en riep fans van de film op video’s van hun eigen Bend And Snap te delen via sociale media.

Calvin Harris haalt uit naar Taylor

Calvin Harris is alle behalve blij met de onthulling van zijn ex-vriendin Taylor Swift dat zij meeschreef aan een nummer van de dj en Rihanna. Dat schrijft de hij op Twitter. De dj haalde een aantal keer flink uit naar Taylor en zij onder anderen: “Pijnlijk dat zij en haar management zo ver gaan, om mij in een kwaad daglicht te kunnen stellen.” Ook had hij liever dat alles geheim was gebleven. “Ik weet dat je er behoefte aan hebt om iemand zwart te maken, maar ik ga niet die persoon zijn, sorry. Ik sta het gewoon niet toe”, vervolgt Calvin.

Bron: ANP Beeld Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook