Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Dit is 'm dan: de Mol van 2018!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Jan Versteegh is de Mol van 2018

Hoewel de meeste fans de afgelopen weken vol op Olcay Gulsen zaten, werd gisteravond bekend dat de Mol toch echt Jan was. De BNN-presentator wist al die weken iedereen voor de gek te houden, al was er natuurlijk één iemand die hem uiteindelijk door had. Ruben Hein had het uiteindelijk bij het juiste eind en mag zich dan ook de winnaar van dit seizoen noemen. Enne, natuurlijk niet te vergeten: de prijzenpot mee naar huis nemen.

Katy Perry houdt Orlando Bloom dicht bij d'r

Ze kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar. Katy en Orlando hebben een lastige knipperlichtrelatie, die inmiddels alweer een paar jaar aan de gang is. Hoewel de twee een jaar geleden uit elkaar gingen vanwegen hun moordende agenda's, worden de twee de laatste tijd weer regelmatig gespot. En ook als ze niet bij elkaar zijn, lijkt Katy 'haar' Orlando altijd bij zich te hebben. De zangeres werd dit weekend namelijk gespot in een onesie, die wel een hele opvallende bedrukking heeft...

Emma Watson stapelgek op Glee-acteur Chord Overstreet

De Beauty and the Beast-actrice is als een blok gevallen zijn voor de blonde acteur, die in de serie de rol van Sam Evans vertolkte. De twee zouden volgens bronnen volop aan het daten zijn en werden tijdens een afterparty van de Oscars dan ook voor het eerst hand in hand gespot. "Ze lijken misschien een raar koppel, maar hun karakters vertonen veel overeenkomsten", aldus een bron aan People.

Bron: Telegraaf, Nu.nl Beeld: Instagram, Wie is de Mol