Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Patty Brard ondergaat maagverkleining

Patty Brard worstelt al jaren met haar gewicht maar heeft nu gekozen voor een ingrijpende behandeling om slanker te worden, volgens Diana Gabriels.

Ze heeft namelijk een maagverkleining gehad. Dat laat de eigenaresse van een cosmetische privékliniek, Gabriels, weten op Instagram. Patty zou naar verluidt in acht dagen maar liefst zeven kilo kwijt zijn geraakt. Da's aardig wat, Pat! Diana schrijft op Instagram dat Patty een gastric sleeve heeft gekregen, dat wil zeggen dat de buitenbocht van de maag wordt verwijderd zodat er een kleine buisvormige maag overblijft.

Pamela Anderson reageert op actie zoon

De ruzie tussen rocker Tommy Lee en zijn zoon Brandon Lee is nog steeds bezig. Nu laat ook Tommy’s ex-vrouw en Brandons moeder, Pamela Anderson, van zich horen. Volgens de blondine kampt Tommy namelijk met een alcoholverslaving. "Ik bid dat Tommy hulp zal zoeken en zal krijgen die hij nodig heeft", schrijft Pamela op haar website.

"Zijn daden zijn wanhopig en gênant. Hij moet zichzelf weer onder controle zien te krijgen en zich als een vader gedragen, wat hij momenteel niet doet. Maar dat is helaas niets nieuws", aldus Pamela. "Mijn twee zonen hebben er alles aan gedaan om hem de afgelopen maanden te helpen. Ik was er al bang voor dat dingen uit de hand zouden lopen, ondanks het feit dat we hem met z’n allen zo lang mogelijk hebben proberen te beschermen."

"k sta volledig achter mijn zoon, die gehandeld heeft uit zelfbescherming omdat hij doodsbang was voor zijn eigen leven toen hij ruzie met zijn vader kreeg. Niemand zal ooit kunnen begrijpen hoeveel verdriet deze man ons als gezin heeft gedaan. En nu maakt hij er een publiekelijk drama van door allerlei social media posts te plaatsen. Ik heb hem altijd neergezet als een aardige, nette man, die geen kwaad in de zin heeft. Ja, natuurlijk is het een mens dat fouten maakt, net als ieder ander. Maar op een gegeven moment dien je verantwoordelijkheid te nemen voor je daden en schoon schip te maken. Laten we hopen dat dat moment nu is aangebroken voor hem", besluit ze.

Volgens Tommy is er absoluut geen sprake van een drankprobleem. "Ja, ik drink. En ik drink ook wel meer dan de gemiddelde Jan Lul. Maar ik heb mijn zoons nog nooit iets aangedaan door mijn drankgedrag. Ik ben een gezellige gozer, die van een geintje houdt. Helaas begrijpt niet iedereen mijn humor."

Mel B heeft drank- en drugsproblemen

Voormalig Spice Girl Mel B zou kampen met een ernstige drank- en drugsverslaving, claimt haar ex-man Stephen Belafonte. Hij beweert dat zij zó verslaafd is aan drank en drugs, dat ze 'midden op de dag stomdronken tegen de muren op botste.' "Soms was ze zelfs zo van het padje, dat ze haar broek omlaag trok en midden in de woonkamer ging plassen waar de kinderen bij waren."Ook zou hij de therapeut van zijn ex berichtjes hebben gestuurd, waarin hij hem smeekte Mel te helpen ‘voordat ze een tweede Michael Jackson werd’.

Bron: Shownieuws, TMZ, Telegraaf, Beeld: Instagram, ANP