Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Dit gebeurde er vannacht terwijl jij sliep!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Alessandra Ambrosio en verloofde Jamie Mazur uit elkaar'

Hoewel de twee al ruim tien jaar verloofd zijn, zou een huwelijk er niet meer van komen. De twee zouden naar verluidt al enige tijd uit elkaar zijn, maar wilden het nieuws graag nog even voor zichzelf houden. De geruchten zouden onder andere op gang zijn gekomen, doordat Alessandra en Jamie al tijden niet meer in het openbaar gespot zijn. Ook zou het voormalig Victoria's Secret-model geen foto's meer met haar verloofde posten, terwijl ze dit voorheen nog wel regelmatig deed. To be continued...

💖🔟💖 F A M I L Y #allyouneedislove

Een bericht gedeeld door Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) op

Kim Kardashian deelt eindelijk duidelijke foto van Chicago

Ondanks dat de kleine spruit alweer twee maanden oud is, hielden Kim en Kanye haar lange tijd buiten de media. Op een appearance in een video van Kylie Jenner en een foto vol Snapchat filters na, werd de eerste duidelijke foto lange tijd uitgesteld door het sterrenkoppel. Tot nu. Kim deelde gisteren voor het eerst een foto zonder filters en poespas op haar Instagram. De foto werd binnen no time geliket door haar miljoenen fans en de teller staat inmiddels dan ook op bijna 5 miljoen. Enne, wanneer je de foto ziet, snap je volkomen waarom. Wat een cutie!

Morning cutie 💗

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Charlize Theron woedend om wapenidee

Na één van de meest dodelijke schietpartijen op een school in Florida, is het idee om onder andere leraren te bewapenen hét onderwerp van gesprek. De Zuid-Afrikaanse actrice is het er duidelijk niet mee eens en kan dan ook niet geloven dat mensen het überhaupt een goed idee vinden. "Het is schandalig. Ik begrijp gewoon niet dat mensen die over dit onderwerp praten, met het idee komen om juist extra wapens in te zetten. Het bewapenen van leraren lost het probleem niet op", aldus de Fast and the Furious-actrice. De blondine is overigens niet de enige die zich openlijk uitspreekt over het wapenidee. Onder andere Miley Cyrus, Ariana Grande, Demi Lovato en Jennifer Hudson lopen volgende week mee met de zogenoemde 'March For Our Lives'. Welke sterren nog meer aansluiten, is nog niet bekend.

Bron: Telegraaf Beeld: Getty, Instagram