Anna Drijver showt babybuik in strakke jurk

Halverwege mei kwam het grote nieuws naar buiten: Anna Drijver en Benja Bruijning zijn in verwachting van hun eerste kin...

Halverwege mei kwam het grote nieuws naar buiten: Anna Drijver en Benja Bruijning zijn in verwachting van hun eerste kindje! Inmiddels zijn we al een paar maanden verder en haar buik is zichtbaar aan het groeien. Iets dat ze zelf maar al te graag laat zien.

Groeiende babybuik

Anna was zondag jurylid tijdens het concours d’elegance van Citroën en deelde ’s avonds een foto van zichzelf op het evenement. “Bij mooie auto’s hoort een prachtige hoed!”, grapte de actrice. Maar wat misschien nog wel meer opviel was haar babybuikje, die ondertussen al aardig aan het groeien is. Iets wat je goed kon zien, aangezien de brunette een strakke zwarte jurk droeg.

Twijfels

Het acteurskoppel is al zes jaar samen. Maar in 2014 gaf Anna in een interview toe dat ze twijfelde over kinderen, omdat ze nog geen moedergevoelens had. “Baby’s, ik weet het niet. Ik kan ook nooit zo goed over baby’s meepraten. Kinderen vind ik wel leuk, om mee te praten enzo…”

Ook wilde ze haar carrière nog niet opgeven. “Als ik een man was, zou ik zo kinderen willen: lekker makkelijk. Maar bij mij, als vrouw, betekent het nogal veel voor mijn werk”, vertelde ze toen.

Lees ook: Benja Bruijning verlegen van aandacht om uiterlijk

Beeld: Anp, Instagram

Laatste nieuws