Geordie Shore’s Chloe Ferry is dunner dan ooit

De Geordie girls zijn de afgelopen jaren flink veranderd. De meiden verruilden de cocktails en vette snacks in voor gezo...

Lees ook

De Geordie girls zijn de afgelopen jaren flink veranderd. De meiden verruilden de cocktails en vette snacks in voor gezonde maaltijden en brachten daarnaast flink wat uurtjes door in de sportschool. Iets wat duidelijk zijn vruchten afwierp. En in een van haar laatste foto’s is te zien dat ook Chloe Ferry behoorlijk wat kilo’s heeft verloren.

Afgevallen

Chloe deelde een spiegelselfie via Instagram en pronkte daarop trots met haar strakke lichaam. Maar als je de foto’s vergelijkt met een beeld van een aantal jaar terug, wordt het verschil al helemaal duidelijk. De taille van de Geordie Shore-ster is een stuk smaller en dat laat ze maar al te graag zien.

Plastische chirurgie

Dat is overigens niet het enige wat er de afgelopen tijd veranderd is aan de realityster. Eerder deed Chloe namelijk al een boekje open over alle ingrepen die ze heeft gehad. “Mijn lippen zijn nu klein, ik heb ze al 4 keer laten doen. Ik ga ze binnenkort weer laten doen”, vertelt ze. “Ik heb fillers in mijn wangen, mijn wenkbrauwen zijn gelift, ik heb botox gehad en mijn wenkbrauwen zijn getatoeëerd.”” Niet te vergeten dat ze in mei nog haar nieuwe neus liet zien.

Lees ook: Zien: De dubbelganger van Geordie Shore’s Chloe

Bron: The Sun, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook