Zien: Janet Jackson bevestigt zwangerschap

Janet Jackson verdween in april uit de spotlights toen ze aankondigde haar Unbreakble tour te staken. Gezondheidsproblem...

Lees ook

Janet Jackson verdween in april uit de spotlights toen ze aankondigde haar Unbreakble tour te staken. Gezondheidsproblemen zouden daar de oorzaak van zijn. Nadat de 50-jarige kort daarna in een videoboodschap hintte op een zwangerschap, kwam de geruchtenmolen op gang.

Zwanger

Janet heeft nooit uitgesproken dat ze écht zwanger is, ook al was er – volgens Amerikaanse media – geen twijfel meer mogelijk toen er onlangs zeldzame foto’s van haar opdoken waarop ze een stuk voller oogde. Nu is het moment eindelijk daar en bevestigt de zangeres haar zwangerschap met een exclusieve foto van haar baby bump in het Amerikaanse blad People. ‘We danken God voor onze zegening’, laat ze weten.

Janet stapte vier jaar geleden in het huwelijksbootje met zakenman Wissam Al Manameldt en ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze, ondanks ze op leeftijd is, nog steeds een kinderwens heeft. Wanneer Janet is uitgerekend, is niet bekend.

Lees ook: Plastic fantastic: Janet Jackson toen en nu

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook