Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De schoudertas waar alle it-girls mee gespot worden

Als we het over de favoriete handtassen van de celebs hebben, dan kun je al snel een prachtig designerstukje met een beh...

De schoudertas waar alle it-girls mee gespot worden

Als we het over de favoriete handtassen van de celebs hebben, dan kun je al snel een prachtig designerstukje met een behoorlijk prijskaartje verwachten. Maar de tas die momenteel aan de schouders van menig it-girl gespot wordt, weet alle regels te verbreken. Celebs als Emily Ratajkowski en Jessica Alba lopen er al mee rond.

Pop & Suki

Waar we het over hebben? Een functionele schoudertas in de vorm van een kleine cameratas. Leuk detail? Niet alleen de it-girls lopen ermee rond, deze tas is ook nog eens door it-girls zélf ontworpen. Het Britse model Suki Waterhouse en BFF Poppy Jamie sloegen hun handen ineen en brachten hun eigen accessoirelijn Pop & Suki op de markt, waar deze mini bag ook onder valt. Je scoort de tas vanaf 195 dollar. Wil je-em laten customizen – à la Emily en Jessica met je eigen naam erop – dan stijgt de prijs naar 235 dollar. Zoek je een vergelijkbare variant? Kijk snel verder.

Pop & Suki Camera Bag $195

Look-a-likes

ASOS €40,00

ASOS €29,33

ASOS €33,33

New Look €19,99

New Look €19,99

Forever 21 €16,00

Forever 21 €18,00

ASOS €26,67

Bron: Who What Wear, Beeld: Getty