Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon heeft een dubbelganger!

Een vrouw was aan het zoeken in haar familiegeschiedenis toen ze een foto van Gordon vond. Tenminste… Dat dacht ze. Want het was de zanger helemaal niet! Op een oude foto is te zien dat de man sprekend op Gordon lijkt. Lachen!

Marly van der Velden wil tweede kindje

De GTST-actrice en haar vriend Mike hebben al een dochtertje van 2, Sammy-Rose, maar zijn klaar voor een tweede, schrijft Story. “Ik hoop zo dat onze dochter een broertje of zusje krijgt. We willen niet dat ze als enig kind opgroeit.” De 29-jarige laat weten dat ze niet te lang meer wil wachten.

Mattie en Wieze weg bij QMusic?

Volgens een bron overwegen Mattie en Wietze om Qmusic te verlaten voor Talpa Radio, het mediabedrijf van John de Mol. Dat schrijft het AD. Het duo, dat al sinds 2012 het ochtendprogramma van Qmusic presenteert, zou volgens de laatste geruchten in the running zijn voor een ochtendshow op SkyRadio.

Laatste nieuws

Zie ook