Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Jenna Dewan en Channing Tatum klaar voor tweede kindje

Het Step Up-koppel werd drie jaar geleden de trotste ouders van dochter Lea, maar het liefst zouden de twee er nog dolgraag een kindje bijnemen. “We plannen onze seks zeker niet, althans nog niet. Misschien na ons tweede kindje”, vertelt de actrice slash danseres in een openhartig interview over haar seksleven. Hoewel het dus nog niet bekend is wanneer de twee de stap ook daadwerkelijk zullen nemen, laat Jenna weten dat het met haar seksleven wel goed zit. Al is ze erg duidelijk in hoe de zaken ervoor staan. “Mensen vragen me altijd hoe ik mijn man blijf verwennen in bed. Ik haat die vraag, het gaat niet alleen om hem. Ik koop de lingerie niet per se voor hem maar voor ons en voor mezelf”, aldus Jenna.

Britney Spears nog steeds niet onafhankelijk

Doordat de zangeres in 2008 het allemaal niet meer op een rijtje had en mentaal in elkaar stortte, was het destijds genoodzaakt om iemand in haar naaste omgeving als curator aan te stellen. Nu, 9 jaar later, gaat het inmiddels stukken beter met de blondine, maar over haar eigen geld beslissen zit er nog niet bij voor Britney. Hoewel ze volgens een bron enorm hard werkt en haar verantwoordelijkheden neemt, is het nog steeds haar vader die haar financiën beheert. “Ze staat nog steeds onder curatele, maar ze is blij want het is een zorg minder voor haar. Het gaat goed, want ze drinkt niet meer en heeft een relatie met een geweldige vent, model Sam Ashgari”, aldus een bron.

Bella Thorne ziet date met Kirsten Stewart wel zitten

De actrice heeft nooit onder stoelen of banken gestoken ook vrouwen aantrekkelijk te vinden. De Disney-actrice ziet een afspraakje met Twilight-actrice Kirsten Stewart dan ook wel zitten. “Ze is zo knap. Ik zou zo met haar daten”, vertelt ze aan Daily News. De actrice vertelt ook dat het niet altijd even makkelijk is als biseksueel zijnde. “”Ik heb wel andere dingen met meisjes gedaan maar ik wil nu wel eens een date met eentje”. Toch weet ze niet altijd goed te plaatsen of een meisje interesse in haar heeft of niet. “Ik weet vaak niet of een meisje me aan het versieren is of gewoon vrienden met me wil zijn.”

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne) op

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook