Temptations Rick en Annelien woedend op Zach

Ai...

Lees ook

Temptation Island-presentatrice Annelien Coorevits klapt in Goedele On Top uit de school over deelnemer Zach. "Zach was niet mijn favoriete persoon in het programma."

Terugblik

Annelien blikt terug op het heftige seizoen van Temptation Island 2020. De blondine maakt er geen geheim van dat ze altijd aan de kant van de meisjes staat. Daarom nam ze het ook op voor Simone tijdens het laatste kampvuur.

Lees ook: Temptation Island-deelnemers in shock na dode in het resort

Klik

"Zach was niet mijn favoriete persoon in het programma, maar inventief is hij zeker. Ik sta natuurlijk aan de kant van de vrouwen en vind Simone echt een topvrouw. Volwassen, je kan er goed mee babbelen. Ik was ook blij dat er eens een dertiger meedeed. Dat klikte wel op een zeker niveau."

De beelden van Zach waren niet goed te praten. Ook Simone gooide de handdoek al door de ring. "Dan zie je die beelden van Zach, en denk je: 'Kom op.. Hoe kan je met zo iemand zijn?'", aldus Annelien.

Kwaad

De Belgische presentatrice pakte hem goed aan tijdens het laatste kampvuur. "Ik was echt heel kwaad. Ik ben ook een slechte leugenaar, dus als ik er toch zit geef ik ook maar mijn gedachte erover."

Dat Zach maar bleef ontkennen en Simone van alles verweet, schoot bij Annelien in het verkeerde keelgat. "Toen dacht ik: 'Dat gaat niet gebeuren'. En Rick ook, op een gegeven moment waren we allebei heel kwaad op Zach", vertelt ze.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook