slogan

Kijkers Temptation Island verontwaardigd na laatste kampvuur

Gisteren is er dan toch echt een einde gekomen aan het huidige seizoen van Temptation Island. De koppels zijn net op dream date geweest en gaan richting het kampvuur om hun liefje weer in de armen te sluiten. Of toch niet? Zoals altijd zorgde het laatste kampvuur weer voor de nodige spanningen bij zowel de koppels, als de kijkers thuis.

Weerzien

Hoewel Christian en Angela en Karim en Roshina elkaar vrijwel meteen in de armen vlogen, was het weerzien van Elke en Arda en Zach en Simone iets minder gezellig. Met name Zach en Simone leken heel wat uit te praten te hebben.

Lees ook: Temptations Roshina onthult: dít is waarom verleider Nick naar huis werd gestuurd

Reactie

"Ik heb genoeg gezien wat mij niet bevalt", begint Zach. "Ik denk dat wij de laatste maanden een hele goede relatie hebben gehad, maar er zit nog heel veel oud zeer. De beelden die ik heb gezien, daarop had je totaal geen respect. Je zette mij voor schut", stelt hij.

Simone is het daar niet mee eens. "Ik heb niet voor niks slecht over je gesproken, want je bent toch een fuckboy", zegt ze. "Je mag trots zijn op jezelf." 

Niet alleen Simone lijkt deze uitspraken onzin te vinden, want ook de kijkers thuis uiten hun ongenoegen over Zach's gedrag. "Zach heeft het verstand van een rijstkorrel" en "wat een droeftoeter", zijn reacties die klinken op Twitter.


,