slogan

Temptations Channah: 'Laetitia wist van mijn zwangerschap'

In de aflevering van gisteren is te zien hoe iedereen geschrokken reageert wanneer Kaj Gorgels de mannenvilla binnenkomt lopen om Quentin mee te nemen naar een bijzonder kampvuur. Hier zat zijn vriendin Channah op hem te wachten, die net aan Yolanthe had verteld zwanger te zijn. Toch kwam de surprise niet voor iedereen als een verrassing...

In vertrouwen genomen

Channah gaf eerder al toe dat ze een verleider in vertrouwen had genomen, zodat hij voor haar alcoholvrije drankjes kon maken en het dus niet zou opvallen. Maar ook bestie Pommeline wist al van Channah's zwangerschap, zo laat ze aan Ferry Doedens weten in Temptation Gossip.

Lees ook: Zo reageert Yolanthe op babynieuws Channah

Laetitia

Toch was de mommy to be niet de enige die iemand in vertrouwen nam. Ook Quentin bleek het nieuws niet voor zich te kunnen houden. Hij bleek het babynieuws aan niemand minder dan Laetitia te hebben verteld, zo laat Channah weten.

“Ik vind het heel raar dat als je erin gaat en je weet allebei: je krijgt een kleintje en je gaat met iemand… Je kent haar twee dagen en dan ga je er zo in. Maar het ergste vind ik ook nog dat je hoort: we hebben echt een klik en het is allemaal oprecht. Maar Laeitita wist vanaf moment één dat ik zwanger ben.” Ai!

Bron: RTL Beeld: Temptations Gossip


,