slogan

Temptation verleidster Lie: 'Ik lijd al jaren aan een depressie'

Temptation Island VIPS-verleidster Lie Meurs onthulde op radio 538 dat zij lang niet altijd zo zelfverzekerd en straight to the point is als ze doet overkomen op tv. "Ik lijd al jaren aan een depressie", vertelt ze.

Depressie

De blondine, die menig man in verleiding weet te brengen, vertelt in de rubriek De Laatste van de radiozender: "Ik ben eigenlijk al trots op mezelf als ik ’s ochtends uit bed weet te komen, en naar de gym vertrek. Ik zat namelijk in een depressie. Ik zit daar al jaren mee, soms zijn er situaties die het triggeren." Onlangs ging het weer bergafwaarts. "Ik heb de afgelopen maanden een heel moeilijke periode gehad." 

Lees ook: Temptations Channah: Laetitia wist van mijn zwangerschap.

Geruchten

Na de opnames van Temptation VIPS gingen de geruchten dat Lie, die eerder in Ex on the Beach te zien was, nog contact zou hebben met Fabrizio. "Dat is zeker niet waar, in tijdschriften stonden foto's van Fabrizio met een meisje op het strand, maar dat was ik helemaal niet. Mijn laatste date was twee maanden geleden. Ik houd niet van daten en ik durf niet op mensen af te stappen."

Bekijk het fragment hieronder.

Bron: Radio538, Lovereality Beeld: BSR


,