slogan

Meghan Markle gaat tegen alle regels in met bevalling

Het aftellen is nu echt begonnen voor Meghan Markle. De kans is zeer groot dat de hertogin deze maand gaat bevallen van haar eerste kindje en daarbij horen de beste doktoren die haar zullen helpen. Toch lijkt ze het niet eens te zijn met de doktoren die de Queen voor haar heeft uitgekozen.

Samengesteld team

Queen Elizabeth heeft met zorg een team van de beste doktoren samengesteld die Meg zullen helpen wanneer het zover is. Toch lijkt de hertogin haar eigen artsenteam samen te willen stellen en dat is wederom tegen de regels.

Een bron vertelde aan Daily Mail dat Meghan geen mannen als dokter wil en daarom een team heeft gekozen dat wordt geleid door een vrouw, wiens naam onbekend is. "Ze was steenhard. Het heeft een aantal van ons een beetje in de war gemaakt. Het is wel een enigszins verrassende keuze. Deze mannen zijn de allerbeste die je kunt vinden."

Lees ook: Vader Meghan koopt bijzonder cadeau voor royal baby

Regel

Als Meghan de regels gewoon opvolgt, zou haar bevalling door gynaecologen Alan Farthing en Guy Thorpe-Beeston geleid worden. Zij zijn er ook bij alledrie de bevallingen van Kate Middleton geweest. Ondanks Meghan's keuze voor vrouwen, staan Alan en Guy toch stand-by, mocht er iets misgaan. 

Bron: Beau Monde Beeld: BSR