slogan

Ali B maakt Lil' Kleine belachelijk met déze foto

Dat Ali B niet bepaald fan is van Lil' Kleine, is inmiddels wel duidelijk. Eerder haalde hij al flink uit naar zijn collega rapper met een korte video op Instagram. Later liet Ali FunX weten dat de twee een keer ruzie hebben gehad, maar alles hebben uitgepraat. Toch blijk niets minder waar nu... 

Uitgepraat

"Natuurlijk is er iets tussen mij en Lil Kleine gebeurd. Iedereen denkt dat het gaat om die 30+ -line, maar we hebben ook een keer echt ruzie gehad. Nu heb ik juist een aantal weken geleden een foto gepost met hem. Toen zijn wij elkaar tegengekomen op de MTV Awards en hebben we een aantal dingen uitgepraat", liet Ali destijds weten. Toch ziet het er nu naar uit dat de twee weer terug bij af zijn.  

Nieuw album

Op vrijdag 26 mei lanceert Lil' Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, zijn nieuwe album 'Alleen' en dat liet hij de afgelopen tijd trots weten via social media. Ali B zag dit als de uitgelezen kans om hem belachelijk te maken. 

Sneer

Via Instagram deelde Ali een kiekje van een pakje sigaretten met daarop een foto van een 'eenzame man' en de tekst: 'roken vergroot de kans op impotentie'. Daarbij schreef hij: 'Eey @lilkleine jouw album promo gaat wel ver bro 26-05-17 #alleen'. 

Lees ook: Lil' Kleine: "Ik ben super verliefd"

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Bron: Parra, Beeld: Instagram, ANP