slogan

Big Kids Giveaway: een groene Trybike steel loopfiets

Van toffe micro-steps tot prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: een vintage edition Trybike steel loopfiets in de kleur groen t.w.v. €129,95. Doe snel mee!

Twee in één

De Trybike is zo'n fiets waarvan je wellicht niet wist dat-ie bestond, maar nu wel weet dat je er écht eentje moet hebben voor je kind. Je krijg je twee fietsen in één en hij ziet er fantastisch uit.

Hoe dat zit? Vanaf 15 maanden tot 2,5 jaar kan jouw kindje deze coole loopfiets met drie wielen gebruiken. De perfecte manier om goed te leren lopen. Daarna vervang je de lange achteras door een korte as met één wiel en is het een loopfiets met twee wielen geworden die jouw peuter tot wel zes jaar kan blijven gebruiken. En dat door heel simpel de control disk lager of hoger te zetten en de wielbasis langer of korter maken.

De fiets is de perfecte manier om te leren balanceren op twee wielen, waardoor zijwieltjes straks bij een echte fiets niet meer nodig zijn. Zo zie je maar: met de Trybike is leren lopen en fietsen niet alleen leuk, maar ook makkelijk. 

Win, win, win!

Deze te gekke Trybike steel loopfiets winnen voor jouw kleine spruit? Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

Big Kids Givaway: Trybike steel driewieler

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.