slogan

Big Kids Giveaway: 2x een Veloretti Mini loopfiets

Van toffe micro-steps tot prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: twee keer een Veloretti Mini loopfiets in de kleur blauw t.w.v. €99. Doe snel mee!

Eerste fiets

Wil jij jouw kind verrassen met zijn of haar allereerste fiets? Dan is de Veloretti Mini voor kinderen van 2 tot 4 jaar een absolute musthave. Met deze loopfiets kunnen peuters namelijk leren hoe ze hun evenwicht moeten bewaren en hoe ze moeten stoppen.

Hij ziet er niet alleen super stylish uit, maar is ook van goede kwaliteit. De Mini wordt gemaakt van hoogwaardige onderdelen en heeft een lichtgewicht frame, om de veiligheid van jouw kleine avonturier te garanderen. De handvatten zijn uitgerust met extra dikke ‘botsdoppen’, voor extra ondersteuning en veiligheid.

Win, win, win!

Deze te gekke fiets winnen voor jouw kleine spruit? Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

Big Kids Givaway: Veloretti Mini

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.