slogan

Verbazing over 'onzichtbare' babybuik van zwangere vrouw

De 18-jarige Reanna Stephens is zeven maanden zwanger, maar er is haast geen babybump te zien. Het internet geeft de jonge vrouw veel commentaar en de mommy to be geeft nu uitleg. 

Commentaar

Reanna deelt heel wat pregnant kiekjes met haar volgers op social media, met alle gevolgen van dien. "Je zou geen baby mogen hebben, want je weet niet eens hoe je jezelf moet voeden", is slechts één van de kwetsende opmerkingen die ze de laatste dagen naar het hoofd geslingerd krijgt.

De Amerikaanse studente geeft toe: "Ik heb mijn babybuikje al vergeleken met andere zwangere vrouwen op Facebook en het is inderdaad niet zo groot. Maar, ik vind mijn kleine buik mooi. Hij is mooi op zijn manier. Het is trouwens mijn buikje en mijn lijf, niet dat van iemand anders."

Fake

Ze vervolgt dat ze heel wat veroordelende blikken en beledigingen krijgt. "Sommigen beschuldigen me ervan dat ik mijn zwangerschap fake, anderen vragen me of mijn kindje wel gezond is. Ze zeggen me dat ik meer moet eten en naar de dokter moet gaan voor het geval mijn baby niet genoeg voedsel zou krijgen. Maar, die mensen weten niks van mijn voedingsgewoonten en levensstijl."

Veganistisch dieet

Reanna zou naar eigen zeggen een veganistisch dieet volgen en veel sporten. Dit zou de reden zijn dat er haast geen buik te zien is. "Ik doe al zes jaar aan gemengde gevechtstraining, onder meer boksen, kickboksen, jiujitsu en gewichtheffen, en dat combineer ik met cardiotraining en yoga. Ik eet verder geen dierlijke producten en vermijd ongezonde voeding, zoals fastfood, snoep en frisdrank."

Gezond

Graag wil ze aan iedereen duidelijk maken dat de baby gewoon gezond is en dat hij op de juiste manier groeit. Ze probeert de kritiek niet aan haar hart te laten komen. Al vind ze dat niet eenvoudig... 

Lees ook: Chantal Janzen openhartig over zwangerschap

Bron: HLN Beeld: Instagram, iStockphoto


,