slogan

Naomi van As heeft nu al grote zorgen om dochtertje Kae

Enkele maanden geleden werd Naomi van As de trotse mama van dochtertje Kae. Inmiddels is de kleine spruit zes maanden oud, en geeft de oud-hockeyster toe zich zo nu en dan flink zorgen te maken om de baby.

Ontwikkeling

In haar column voor Ouders van Nu vertelt de brunette dat ze flink wat stress heeft ervaren. “Toen ik net bevallen was had ik geen idee over eerste stapjes en fases, ik had überhaupt geen idee.” Door verschillende apps leerde de kersverse mama wanneer een kindje welke ontwikkeling zou moeten doormaken. “Zoals haar hoofdje optillen als ze op haar buik ligt. Om vervolgens om te rollen.”

Lees ook: Ellen Hoog deelt schattig kiekje van dochtertje

Trainen

Kae kon dit niet - terwijl dit volgens deze apps wel zou moeten - dus besloot ze een bezoekje te brengen aan het consultatiebureau. Hier kreeg ze te horen dat Kae inderdaad een achterstand had. "Ik kreeg meteen stress. Ze is 4 maanden, loopt ze dan nu al achter? Stel je voor dat ze geen goede spierspanning heeft! Het advies? Trainen, trainen, trainen”.

Geen zorgen

“Het gekke is dat ze op een dag gewoon uit zichzelf haar hoofd omhoog kon houden. En vervolgens zwoegde ze door, want rolde ze om. Best netjes voor een 6 maanden oude baby.” Naomi sluit haar column af met de wijze woorden dat ze zich niet langer gek laat maken. “Onze trage drol kiest overduidelijk haar eigen moment.” Eind goed, al goed!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Bron: Libelle, Ouders van Nu, Beeld: BSR, Instagram


,