Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: EOTB-Quentin laat tatoeage zetten voor lover Naomi

'Ze gaat nu door een rommelige periode heen met mij', legt de realityster uit in de reünie-aflevering.

EOTBDD-Quentin

Love IslandNaomi en EOTB–Quentin zijn al een tijdje een setje, maar tijdens hun relatie waren de afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars in volle gang. En tja, het is niet bepaald een pretje om in geur en kleur te zien hoe je huidige vriend met allerlei dames aan het vozen is. In de reünie-aflevering van EOTBDD vertelt Quentin wat de status tussen hen nu is.

Reünie

Misschien vraag je je af hoe het kan dat Quentin de afgelopen weken te zien was in EOTBDD, terwijl hij al een aantal maanden gelukkig is met Naomi. Well, de simpele reden is dat het programma al opgenomen was voordat de twee met elkaar gingen daten.

"Als ik het goed begrijp ben je nu helemaal onder de pannen?" checkt presentator Koen Pieter van Dijk tijdens de reünie bij Quinten met betrekking tot zijn huidige relatiestatus. "Ik heb wel liefde gevonden inderdaad", aldus de realityster. "Je hebt inmiddels zelfs een tatoeage laten zetten heb ik gehoord, met haar naam?" Whait, what?

En hoewel sommige andere singles even verbaast reageren, bevestigt Quentin dit al snel. "Als je weet dat het echt is, is het echt", zo stelt hij. Hij legt uit: "Zij gaat nu ook door een rommelige periode heen met mij. Dus als respect heb ik haar wel even laten weten van: jij bent wel de queen."

Waar en wat er precies op Quentin zijn lichaam staat gegraveerd, is niet bekend.

Happily in love

Na een première waar de twee een aantal maanden terug samen te zien waren, draaiden de geruchtenmolens overuren. Naomi en Quentin verschenen namelijk samen op de rode loper. Toch bevestigden de twee verder nog niets, hoewel ze een weekje later wel een foto deelden van die avond. “N x Q VIBES 💞 je bent geweldig @naomijoell 🥰”, zette Quentin in de caption bij een lieve reeks met foto’s op Instagram waarmee het één en ander bevestigd werd.

En daarmee was the big word er ein-de-lijk uit: Love Island–Naomi en EOTB–Quentin hebben een relatie! Iedereen mag het sindsdien weten en Quentin zet zijn lover regelmatig in het zonnetje op zijn Instagram-pagina. Enne, nu dus ook op zijn lichaam!

Reality
  • Ex on the Beach: Double Dutch
  • NL Beeld, Love Island