Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Lie doet boekje open over toekomstplannen met Gers Pardoel

De twee hebben een spannende stap gezet in hun relatie. 

Lie

Afgelopen januari ontstonden de eerste rumours dat Lie Meurs en Gers Pardoel aan het daten zouden zijn. En inderdaad, een paar maanden later bevestigde het kersverse koppel dat ze een relatie hebben. In de reünie van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars doet Lie een klein boekje open over hun toekomstplannen samen.

Nieuwe liefde

In gesprek met HLN vertelde Gers afgelopen april meer over zijn nieuwe liefde Lie, die we kennen van Ex on the Beach en Temptation Island. "Ik zag haar foto's op Instagram en ik heb haar gewoon een bericht gestuurd", deelde hij. De twee spraken af en tijdens hun eerste date raakten ze niet uitgepraat. "Dat eerste gesprek was heel bijzonder", aldus de zanger. "Die klik tussen ons was enorm. Ik kreeg zoveel inspiratie door haar dat ik meteen muziek ben beginnen te schrijven toen ik thuiskwam." Gers deelde dat hij door zijn nieuwe liefde continu nieuwe nummers schrijft. "Zij inspireert mij, ik ben echt gelukkig." Aahw!

Tijd samen doorbrengen

Momenteel woont Gers in Nederland en Lie in België, maar ze proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. "Nog nooit van m'n leven ben ik zó zeker geweest in de liefde", gaf hij toe aan de krant. "Uiteraard ben ik gelukkig geweest in vroegere relaties, maar ik meen oprecht dat ik deze gevoelens voor Lie nog nooit eerder gevoeld heb." De zanger deelt dat hij dol is op Lie en dat zij z'n dagen mooier maakt. "Het is gek om te verklaren, en ik kan amper beschrijven wat ik voel. Maar na de tweede date wilde ik al met haar trouwen."

Ook Lie is helemaal in love met haar nieuwe vriend. Zo vertelde ze eind april in een video van Realitea dat ze 'het heel leuk hebben samen'. "Ik ben niet snel comfortabel bij iemand, dat duurt bij mij heel lang. Maar ik was eigenlijk nooit raar of ongemakkelijk."

Toekomstplannen

Misschien vraag je je af hoe het kan dat Lie de afgelopen weken te zien was in Ex on the Beach, terwijl ze al een paar maanden gelukkig is met Gers. Well, de simpele reden is dat EOTB al opgenomen was voordat de twee elkaar leerden kennen. Lie kwam dit seizoen voor de derde keer de villa binnen. In Colombia heeft ze de liefde niet gevonden – al kwam ze daar ook niet voor – maar na de opnames dus wel in Tilburg! En inmiddels zijn de twee al een aantal maanden happy together.

"Je hebt een relatie", stelt presentator Koen Pieter van Dijk tijdens de reünie die gisteren te zien was op MTV. "Ja, kopt", bevestigt Lie. "Ik ben heel gelukkig." Ook hebben de twee grootse toekomstplannen samen en willen ze gaan samenwonen. "Ik kan je wel zeggen dat we gisteren naar een huis zijn gaan kijken", deelt Lie. Oeeh!

Showbizz
  • Ex on the Beach: Double Dutch All Stars (MTV), Archief
  • Temptation Island