Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De EOTBDD-reünie onthult: zijn Ivory en Lesley nog samen?

Eindelijk antwoord!

Ivory Lesley

Sinds de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is uitgezonden bij MTV zijn veel kijkers nieuwsgierig of Lesley en Ivory nog samen zijn. Gisteravond was het tijd voor de grote reünie-aflevering en kwamen we daar ein-de-lijk achter!

Als koppel naar huis

In EOTBDD maakte Lesley haar opwachting als de ex van Ivory. De relatie van de twee was destijds geëindigd omdat Ivory een scheve schaats had gereden. Al snel was echter in het programma te zien dat het weer goed kwam tussen de twee.

Tijdens de laatste aflevering van EOTB is te horen dat Lesley en Ivory als happy couple naar huis gaan, maar is het stel nog steeds samen? Tot voor kort mochten ze daar niets over zeggen. "We mogen hier nog niks over delen", vertelde Lesley onlangs nog in een Q&A op haar Instagram Stories. "Pas na de reünie. I'm sorry."

Reünie

Het seizoen eindigde voor Lesley en Ivory dus met een happy end. De love birds gingen als koppel naar huis, maar hoe gaat het nu eigenlijk met ze? Presentator Koen Pieter van Dijk viste tijdens de juicy reünie naar het antwoord. Enne, dat het niet koek en ei is tussen de twee wordt direct duidelijk.

"We hebben elkaar afgelopen week niet zoveel gesproken, dus ik ben benieuwd: hoe is je week geweest?" opent Lesley zichtbaar geïrriteerd het gesprek. Aii, blijkbaar is Ivory haar iets vergeten te vertellen. Ze gooit op dat Ivory afgelopen week met een oude bekende heeft afgesproken. "Jij was met de vrouw met wie je mij een jaar geleden hebt bedrogen", maakt ze duidelijk aan het publiek.

Ivory geeft al snel toe. "Ik heb gewoon met haar gechild", klinkt het vanaf de bank. Vervolgens volgt er een welles-nietes-discussie of Ivory dit had moeten melden. Lesley vraagt zich af waarom hij, wanneer ze de afspraak hebben dat ze een soort van 'exclusive' zijn, niet aan haar heeft laten weten dat hij met haar heeft afgesproken. Volgens Ivory is het echter iets onschuldigs en speelt er verder niets met de dame in kwestie.

Over en uit?

Lesley is volhardend en trekt voor zichzelf een conclusie: "Jij bent niet te vertrouwen, jij liegt nog steeds, jij bent niet veranderd", stelt ze na zijn verhaal aangehoord te hebben.

Wanneer Koen vraagt wat dit nu betekent antwoordt ze: "Het is gewoon klaar, ik kan hem niet vertrouwen." Lesley zet vervolgens een tas met spullen tussen hen in, waarmee duidelijk wordt dat het definitief over is tussen de twee. "Ik heb ervoor gekozen om dit keer je spullen niet te verbranden. (...) Ik heb ze netjes voor je gewassen." Ouch!

Reality
  • MTV Ex on the Beach Double Dutch All Stars - De Reünie
  • MTV