Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: deze sterrenbeelden blijken absoluut geen match te zijn

Een relatie zit er niet in voor deze sterrenbeelden... 

sterrenbeelden geen match

Ben jij al een tijdje met iemand aan het daten en vraag je je af of er een relatie in zit? Blijkbaar staat het in de sterren geschreven. Waar sommige sterrenbeelden perfect bij elkaar passen, zijn er helaas ook sterrenbeelden die absoluut geen match blijken te zijn. Is jouw potentiële lover de moeite waard, of kunnen jullie beter vrienden blijven? De volgende sterrenbeelden moet je in elk geval vermijden. Thank us later!

Ram en Steenbok

Mensen met het sterrenbeeld Ram houden ervan om regels te breken, terwijl Steenbokken ze graag maken en opvolgen. Daarin staan jullie dus lijnrecht tegenover elkaar, wat de nodige discussies oplevert. Daarnaast leidt een Steenbok graag een leven vol verantwoordelijkheden, terwijl een Ram juist volledig met de dag leeft.

Stier en Waterman

Qua gedrag lijken mensen met het sterrenbeeld Stier best wel op mensen met het sterrenbeeld Waterman. Toch is dat geen succesrecept voor een goede relatie, omdat jullie qua behoeftes wel enorm verschillen. Stieren houden van romantiek en willen daar graag veel van in hun leven. Watermannen kijken alleen naar wat er echt nodig is en houden niet van alles eromheen. Op romantisch gebied zullen jullie elkaar dus niet goed begrijpen.

Schorpioen en Tweelingen

Mensen die het sterrenbeeld Tweelingen hebben, zijn niet zo serieus als Schorpioenen. Waar een Schorpioen graag meteen een echte relatie wil, kijkt iemand met het sterrenbeeld Tweelingen eerder de kat uit de boom. Zij houden alle opties liever open, wat ten koste gaat van degene met het sterrenbeeld Schorpioen.

Leeuw en Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn behoorlijk dromerig, maar kunnen tegelijkertijd ook moody uit de hoek komen. Dat wordt door mensen met het sterrenbeeld Leeuw vaak niet goed geïnterpreteerd, wat tot ruzies leidt. Ook vinden Leeuwen het erg moeilijk om zichzelf open te stellen en kunnen Vissen vaak niet goed aanvoelen wat de behoefte van hun partner is. De combinatie van die punten zal uiteindelijk tot het verbreken van de relatie leiden.

Kreeft en Boogschutter

Boogschutters ondernemen graag continu actie en doen het liefst meerdere dingen tegelijkertijd. Kreeften houden juist van rust en krijgen het warm van te veel indrukken. Ook kunnen Kreeften behoorlijk aanhankelijk worden, waar Boogschutters juist weer helemaal niet tegen kunnen.

Maagd en Weegschaal

Zowel mensen met het sterrenbeeld Maagd als mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn het liefst zoveel mogelijk bezig. Ze liggen wel met elkaar op één lijn, maar het wordt lastig om afspraken met elkaar te maken vanwege drukke schema's. Daarnaast vinden Weegschalen het lastig om zich aan iemand te binden, terwijl maagden daar geen probleem mee hebben. Tel daarbij op dat mensen met het sterrenbeeld Weegschaal gedrevener zijn dan Maagden en je weet waarom ze geen match zijn.

Lifestyle
  • Flair, archief
  • Ginny & Georgia (Netflix)