Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Summer Giveaway: 3x Aqua Allegoria Florabloom EDT van Guerlain t.w.v. €101

Maak kans op de Aqua Allegoria Florabloom Eau de Toilette van Guerlain!

Aqua Allegoria Florabloom

Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all! Vandaag delen we daarom weer een prachtige winactie; we mogen drie keer de Aqua Allegoria Florabloom Eau de Toilette van Guerlain t.w.v. €101 weggeven!

Aqua Allegoria Florabloom

Smells like summer! Guerlains Aqua Allegoria Florabloom Eau de Toilette is als een zomers boeket in een luxe flacon. Door de combinatie van Indiase tuberoos, iris en viooltjes waan je je bij elke spray tussen de bloemenvelden. De toevoeging van citrus, mandarijn en mango zorgt er dan weer voor dat de geur een frisse touch geeft.

€101

Win, win, win

Wil jij kans maken op Guerlains heerlijke Aqua Allegoria Florabloom Eau de Toilette t.w.v. €101? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 9 juli delen we elke werkdag een mooie winactie uit Grazia's Big Summer Giveaway. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Alle winacties uit Grazia's Big Summer Giveaway lopen tot en met woensdag 14 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beauty
  • Guerlain