Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Summer Giveaway: 5x Island Rhythm Compact Set van Pink Gellac t.w.v. €59 + een Gift Voucher van LOAVIES t.w.v. €75

Doe mee en maak kans! 

Pink Gellac LOAVIES

Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all! Vandaag delen we daarom weer een prachtige winactie; we mogen vijf keer de Island Rhythm Compact Set van Pink Gellac t.w.v. €59 + een Gift Voucher van LOAVIES t.w.v. €75 weggeven!

Pink Gellac x LOAVIES

De Pink Gellac x LOAVIES limited edition Island Rhythm set zit in een kleurrijk gedecoreerde toilettas. Ontdek drie tropische gellak kleuren die wachten om je vingertoppen op te vrolijken. In deze set vind je ook nagelstickers in de vorm van zeeschelpen en zeesterren, die een vleugje beachside allure toevoegen aan je manicure. Scoor daarna een outfit van LOAVIES om je look af te maken.

Win, win, win

Wil jij kans maken op een Island Rhythm Compact Set + een Gift Voucher van LOAVIES? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 9 juli delen we elke werkdag een mooie winactie uit Grazia's Big Summer Giveaway. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Alle winacties uit Grazia's Big Summer Giveaway lopen tot en met woensdag 14 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Mail en win
  • Pink Gellac, LOAVIES