Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Jada Borsato en vriend schitteren op de rode loper

Wat een prachtig stel! 

Jada Borsato

Sinds een aantal maanden is Jada Borsato weer helemaal gelukkig in de liefde. Ze is smoorverliefd op haar nieuwe vriend Rob, en dat mag iedereen weten! Deze week schitterde het koppel samen op de rode loper van de Buma Awards. En dat leverde prachtige kiekjes op!

Nieuwe liefde

Jada was jarenlang samen met haar jeugdliefde Roeland. Helaas liep hun relatie vorig jaar op de klippen, maar inmiddels is de zangeres weer happy in love. Eind vorig jaar bevestigde Jada dat ze een relatie heeft met Rob. Begin april gaf ze nog een relatie-update in weekblad Weekend. "Ik ben helemaal hoteldebotel verliefd", aldus een dolenthousiaste Jada. "Ik zit op een roze wolk, ben zo gelukkig. Hij is een heel lieve jongen, hij valt ook heel goed bij het gezin en mijn vriendengroep, en vice versa. We maken elkaar heel blij." Aahw!

Rode loper

En dat liefdesgeluk laten de twee graag aan de hele wereld zien. Zo verschenen ze deze week op de red carpet bij de Buma Awards, een van de belangrijkste muziekprijzen in Nederland. "Buma Awards met m’n liefste💕🖤", schrijft Jada bij een serie kiekjes van haar en Rob op de rode loper. De zangeres schittert in een barbieroze jurk en haar vriend in een zwart pak. Wat een prachtig koppel!

Jeugdliefde

Onlangs was Jada te gast in de Brokko Podcast, waar ze terugblikte op de breuk met Roeland – met wie ze negen jaar lang een relatie had. "Het begon als een jeugdliefde en het groeide uit tot een mooie relatie", schreef Jada ooit in een Instagram-post om te vieren dat de twee al zolang bij elkaar waren. Maar toch besloot het koppel vorig jaar om uit elkaar te gaan. In de podcast schept Jada duidelijkheid over de reden dat zij en jeugdliefde Roeland er destijds een punt achter zetten.

"Ik was heel lang samen met hem en ik heb echt een hele fijne, mooie relatie gehad, en echt niks te klagen. Des te raarder denken mensen van: Huh, waarom is het dan uitgegaan? Maar voor mij was het gewoon echt van... Ik wilde niet dat ik later op het altaar liep en dat ik spijt had dat ik nooit heb ontdekt wie ik nou, en dat klinkt heel stom hoor, voor sommige mensen, maar dat ik nooit heb ontdekt wie ik ben zonder hem."

Showbizz
  • Instagram @jadaborsato, archief
  • NL Beeld