Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Jada Borsato

'Ik heb hier mega lang naar uit gekeken', deelt de zangeres op Instagram.

Premiere Scotoe

Heel groot nieuws voor Jada Borsato, de zangeres brengt heel binnenkort namelijk haar nieuwe single uit. Op Instagram onthulde de beauty gisteravond alvast de naam van de song: Blik Op Jou.

Instagram-bericht

Er komen hele leuke dingen aan voor Jada Borsato en gisteravond mocht ze het heugelijke nieuws dan ein-de-lijk delen. Op Instagram deelde ze de cover van, jawel: haar gloednieuwe nieuwe single! "Eindelijk mag ik het zeggen!!🤩" begint ze haar bericht onder de foto. "Na vele studio sessies gevolgd door maanden hard werken met een heel team door wie dit mede mogelijk gemaakt is, is het dan eindelijk zover. 😱" De zangeres laat weten dat 5 april haar nieuwe single, genaamd Blik Op Jou uit komt. Hoe leuk!

Eindelijk

Hoewel Jada Borsato altijd met muziek bezig is geweest door haar werk als zangeres en musicalactrice, heeft ze al een hele tijd geen nieuwe eigen muziek meer uitgebracht. Maar dat moment is nu dus eindelijk daar. "Ik heb hier mega lang naar uit gekeken en kan niet wachten om dan eindelijk met de wereld te mogen delen waar ik al die tijd mee bezig ben geweest!☁️" sluit ze haar bericht af.

Reacties

Onder de post regent het positieve reacties. "En nu gaan met die banaan🍌 sis! ❤️ love youuu & trots op je!", reageert Jada's oudere broer Luca Borsato. En ook haar moeder Leontine laat van zich horen: "❤ Yeahhh Eindelijk is het zover!!!! Wij zijn zo trots op jou lieverd! Love you big time ♥️" Mede-zangeres en vriendin Kes van den Broek reageert een enthousiast: "Jaaa😍😍" En Annemarie Keizer laat een aantal hartjes achter onder het bericht.

Net als haar volgers kunnen wij niet wachten om te horen wat Jada voor ons in petto heeft!

Bron: Instagram @jadaborsato | Beeld: NL Beeld