Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn dé 5 modekleuren die we deze zomer overal gaan zien

Heb jij deze kleuren al in je kast hangen? 

modekleuren zomer

Het weer laat het nog niet echt zien, maar de zomer staat toch echt voor de deur! Grote kans dat je al druk bezig bent met je zomergarderobe. Maarre, wat worden de modekleuren van deze zomer eigenlijk? Van zachtgeel tot babyblauw en oranje: het belooft een vrolijke en stijlvolle zomer te worden!

1. Zachtgeel

Zachtgeel is dé kleur van deze zomer. Je kunt er niet omheen op de catwalk en in de kledingwinkels. Zodra de zon schijnt is dit de perfecte kleur om te dragen. En schijnt het zonnetje even niet? Dan krijg je hier instant summer vibes van! Zachtgeel kun je de komende maanden zowel in kleding als subtiel in accessoires dragen.

2. Babyblauw

We blijven nog even hangen in de zachte kleuren, want ook babyblauw gaat het straatbeeld de komende maanden domineren. Deze prachtige romantische tint is helemaal on trend deze zomer – en wij zijn fan!

3. Wit

Het is al bijna geen trend meer te noemen, maar natúúrlijk gaan we deze zomer ook weer heel veel wit zien. Wit maakt elke zomer weer een comeback en we get that. De kleur lijkt dit jaar echter populairder dan ooit te zijn. Zo gaan we veel witte broeken, rokken, jurken, bikini's en accessoires zien. Eén ding is zeker: met wit zit je sowieso goed.

4. Bordeauxrood

We konden er de afgelopen maanden niet omheen: rood is he-le-maal on trend. Naast knalrood, gaan we deze zomer ook heel veel bordeauxrood zien. Misschien verwacht je dit meer als modekleur voor het najaar en de winter, maar niks is minder waar. Deze warme, chique kleur is prachtig voor de zomermaanden.

5. Oranje

Het EK staat weer voor de deur, maar dat is niet de enige reden dat we de komende maanden veel oranje gaan zien. Het is namelijk een van de modekleuren voor deze zomer. Deze vrolijke kleur hebben we al veelvuldig op de red carpets gezien tijdens fashion weeks en hangt nu volop in de winkel. Wij snappen het wel, hier word je meteen blij van én het geeft de ultieme summer vibes.

Fashion
  • Cosmopolitan
  • NL Beeld