Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorette-Rick deelt geweldig nieuws: 'Coming soon.. June ‘24'

Het werd geen match met Bachelorette Sylvia Geersen, maar inmiddels heeft Rick van Oudgaarden de liefde gevonden. En als kers op de taart wordt de stoere baardman nu ook nog eens papa!

'Our little miracle'

Via een Instagram-post deelt de 'vader to be' een video. In het filmpje tekent zijn vriendin Larissa een hartje in het zand met daaronder het woord 'baby'. Kortom, de twee verwachten een kindje. Superleuk!

Bij de video schrijft Rick "Our little miracle. Coming soon.. June ‘24." En daarbij een paar hartjes. Komende zomer zal de twee-eenheid dus al uitbreiden naar een gezinnetje van drie.

 

Bonaire

Hoewel het hier guur en koud is, doet het filmpje met het babynieuws heerlijk zomers aan. Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat Larissa op Bonaire woont. Toen Rick in maart van dit jaar een tipje van de sluier oplichtte over zijn nieuwe liefde, vertelde hij dat het eerste contact met haar daarom vooral online plaatsvond.

Tijdens een aflevering van aftertalk van Rumag vroeg presentator René Watzema zelfs nog of zijn 'nieuwe liefde' potentieel de moeder van zijn toekomstige kinderen zou kunnen worden. "Tot nu toe kan ik wel zeggen dat ik vlinders heb, ja”, aldus Rick destijds met een brede glimlach. "Als ze belt word ik blij."

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en ligt er een kersvers hoofdstuk in het verschiet voor Rick en Larissa. Wij wensen ze in ieder geval al het geluk van de wereld toe!

Bron: Instagram Rick | Beeld: JPF Photo