Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tranen in Echte Gooische Moeders na bijzondere vraag van Bo

Aahw! 

Bo Wilkes

Eind mei zijn Bo Wilkes en haar grote liefde Paul op het prachtige Griekse eiland Santorini getrouwd, en niemand minder dan Pauline Wingelaar was haar getuige. In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders zien we het moment dat Bo haar beste vriendin de bijzondere vraag stelt om haar getuige te zijn. Enne, dat leverde natuurlijk de nodige tranen op!

Bijzondere vraag

Eerder zagen we in Echte Gooische Moeders al dat Bo op zoek was naar een bruidsjurk. Maar wat ook onmisbaar is op een bruiloft, zijn getuigen. In de nieuwste aflevering zien we hoe Bo haar beste vriendin Pauline vraagt om haar getuige te zijn.

Als Bo bij Pauline aanbelt, is ze duidelijk verrast. En ook wanneer ze een gouden doos, fles champagne en bijbehorende brief openmaakt, gaat er nog geen belletje rinkelen. "Onze paden kruisen elkaar niet dagelijks, maar voor een ijzersterke vriendschap is dat ook niet belangrijk", leest Pauline voor. "Ik weet één ding zeker: er is niemand bij wie ik me zo op mijn gemak voel als bij jou en er is ook niemand bij wie ik zo mezelf kan zijn als bij jou. Je bent voor mij enorm belangrijk en ik zou niet zonder jou kunnen. Ik zou je dan ook nog één belangrijke vraag willen stellen..." En dan valt eindelijk het kwartje bij Pauline. "Nee! Nee... Nee... Nee echt?!" roept ze uit voordat ze in tranen uitbarst.

Jarenlange vriendschap

Bo en Pauline zijn al jarenlang bevriend. De twee hebben elkaar echter ook een tijd niet gesproken omdat ze ruzie hadden. Daardoor was Bo niet op de bruiloft van Pauline. Maar dat kunnen de dames zich nu niet meer voorstellen! "Ik had dit zo niet aan zien komen", zegt Pauline dolblij over het getuigeverzoek. "Ah, maar je weet toch hoe belangrijk je voor me bent", reageert Bo. Het enige nadeel van deze grote rol op de bruiloft? "Nu moet ik wel speechen", grapt Pauline.

Getrouwd

Na maandenlange voorbereiding was het eind mei dan ein-de-lijk zover: Bo en Paul stapten in het huwelijksbootje op het schilderachtige Santorini. "No words needed, just yes 🤍", schreef Bo na afloop van de bruiloft op Instagram. De bruid straalde in een prachtige jurk met haar kersverse man Paul aan haar zijde. Wat een knap koppel! Ook hun drie kinderen Boyd (8), Julie (6) en Loulou (4) zagen eruit om door een ringetje te halen.

Showbizz
  • Echte Gooische Moeders, RTL Boulevard
  • NL Beeld