Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Bo Wilkes deelt prachtige beelden van haar bruiloft

Bo straalt in haar prachtige bruidsjurk!

Bo Wilkes

Na maandenlange voorbereidingen was het voor Echte Gooische Moeder Bo Wilkes en haar geliefde Paul eindelijk zover en hebben ze elkaar het ja-woord gegeven. Op Instagram deelt Bo nu de eerste beelden van haar bruiloft, en wat ziet ze er stralend uit in haar bruidsjurk!

Bruiloft

"No words needed, just yes 🤍", schrijft Bo onder haar post. Bo straalt in een prachtige jurk met haar kersverse man Paul aan haar zijde. Wat een knap koppel! Ook hun drie kinderen Boyd (8), Julie (6) en Loulou (4) zien eruit om door een ringetje te halen.

Onderaan de post stromen de felicitaties van volgers en vrienden binnen. "Gefeliciteerd 😍😍", schrijft Kae Sutherland. "Gefeliciteerd, jullie zien er prachtig uit 😍", laat Susanna Klibansky weten en Ann Dominique schrijft: "Wauw! Wat zijn jullie mooi🤍🕊️ Gefeliciteerd!!!!!! ✨😚". Ook Videoland laat een reactie achter: "Gefeliciteerd! We kunnen niet wachten op nóg meer beelden 😍". Enne, wij kunnen ook niet wachten op nóg meer beelden!

Ten huwelijk gevraagd

Tijdens een vakantie in Griekenland vroeg Paul Bo vorig jaar voor een tweede keer ten huwelijk. Bijna negen jaar geleden ging Paul al eerder op één knie voor Bo, waar ze toen natuurlijk ook al volmondig 'ja' op antwoordde. Na een lange tijd verloofd te zijn, vond Paul het dan toch tijd voor een nieuw aanzoek. Cute!

Volgens Bo stond het huwelijk al een tijd op het verlanglijstje van Paul, maar hadden ze het bewust uitgesteld. "De kinderen kwamen, er stond een verhuizing op de planning en nu zijn we ineens acht jaar verder. Daarnaast vind ik het best spannend om in het huwelijksbootje te stappen! Het hele weekend staat tenslotte in het teken van mij," vertelde ze onlangs nog aan Grazia.

Waar Bo het meest naar uit keek? Dat was toch echt het moment waarop hun drie kinderen de ringen zouden brengen. "Zij zijn onze grootste verbintenis en nu eindelijk oud genoeg om het bewust mee te maken. Dat we straks allemaal dezelfde achternaam hebben, maakt het helemaal compleet," vertelde Bo. Ahw!

Showbizz
  • Instagram @bowilkes, Grazia archief
  • NL Beeld, Instagram @bowilkes