Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít vond Riens bekende ex-vriendin van zijn deelname aan De Bachelor

Blijkbaar stond ze er niet om te springen...

Rien

In de langverwachte reünie van De Bachelor kwamen we erachter hoe het is afgelopen tussen de bachelors en de dames met wie zij eindigden in het programma. Inmiddels weten we dat Rien en Femke happy together zijn, maar voor Rien is het niet de eerste keer dat hij een relatie in de spotlights heeft. Hiervoor was hij namelijk een behoorlijke tijd samen met influencer en fotografe Vivian Hoorn, en zij vond het hare van Riens deelname aan De Bachelor...

Break-up

In juli 2023 deelde Vivian Hoorn treurig nieuws op haar Instagram-account: zij en Rien hadden besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Het stel was een flinke tijd samen en woonde samen in een prachtig stulpje op Ibiza. Op Instagram liet de influencer weten hoe het met haar ging.

"Na jaren van liefde besloten we uit elkaar te gaan. Voor iedereen die te maken heeft met een break-up: we zitten hier samen in", schreef ze destijds. "Deze pijn, ik was de intensiteit ervan vergeten. Ik ben de laatste tijd door zoveel emoties gegaan", vervolgde Vivian. "En ook al is het het beste, het doet pijn."

Eerste reactie

Nu vertelt Rien, in een interview met RTL Boulevard, hoe zijn ex-vriendin reageerde op zijn deelname een De Bachelor. "Mijn ex stond aanvankelijk niet heel erg te springen dat ik dit avontuur aanging", vertelt hij eerlijk. De reden dat Vivian in eerste instantie niet gelijk heel positief reageerde, legt hij ook uit. "Je krijgt natuurlijk vanuit je omgeving van iedereen de vraag: 'Rien doet mee, wat vind je daarvan?' Dus daar stond ze niet heel erg om te springen", aldus de bachelor.

Eind goed, al goed

Na afloop van het programma denkt Vivian er anders over volgens Rien. "Nu vindt ze het ook leuk. Ze kijkt alle afleveringen en ze is ook blij voor me", laat hij weten. Ook vertelt hij dat zijn ex de eerste persoon was die wist dat hij met Femke was geëindigd. Eind goed, al goed dus!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Jasper Suyk