Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Late night snacking? Je kunt binnenkort terecht bij de allereerste 'Nacht KFC'

Hier scoor je nu een heuse 'kipsalon' 

KFC

Na het uitgaan nog even langs de snackbar voor een late night snack? Daar zeggen we geen 'nee' tegen. Na een avondje stappen hebben we vaak enorme trek in een vette hap, en dan natuurlijk het liefst een kapsalon. Goed nieuws, want daarvoor kun je nu ook terecht bij de KFC. De fastfoodketen opent deze week namelijk de deuren van de allereerste 'Nacht KFC' en voegt een heuse 'kipsalon' toe aan het menu!

KFC's kipsalon

KFC heeft in Rotterdam een wereldwijde primeur te pakken. Daar opent de allereerste ‘Nacht KFC’, geopend van 22:00 uur tot 04:00 uur ‘s nachts voor de echte late night cravings. Enne, op het menu wordt KFC’s versie van de iconische kapsalon geïntroduceerd. Van 30 mei tot 1 juni kunnen nachtbrakers bij de Nacht KFC in Rotterdam KFC’s Kipsalon, ook als veggie, komen voorproeven. De cult hit is daarna vanaf 4 juni beschikbaar in alle restaurants van KFC in Nederland.

Late night snack

De Nacht KFC opent op 30 mei haar deuren aan de Schiekade 201 in Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis voor wie op verschillende plekken in de stad een mooie feestavond heeft gehad. Of voor wie laat op de avond nog een goede snack wil bemachtigen. Naast de beroemde Kipsalon heeft de Nacht KFC alles wat je wilt voor je laatste stop van de nacht. Van arcade games tot fotomuur voor echte fans, en nog meer vermaak voor tot in de late uurtjes.

Veggie KFC

Het is niet de eerste keer dat KFC opzien baart met een tijdelijk restaurant. In 2020 opende de fastfoodketen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees het eerste vegetarische KFC restaurant ter wereld. De Veggie KFC was een week lang geopend op het Binnenwegplein in Rotterdam waar de chickenless bucket, chickenless fingerfood, chickenless ricebowl, chickenless wrap en chickenless boxmeals op het menu stonden.

Lifestyle
  • KFC, Kookfans
  • Adobe Stock