Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Summer Giveaway: 2x een hotelovernachting voor 2 personen incl. ontbijt bij The Usual t.w.v. €250

Doe mee en maak kans! 

The Usual

Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all! Vandaag delen we daarom weer een prachtige winactie; we mogen twee keer een hotelovernachting voor 2 personen inclusief ontbijt bij The Usual in Rotterdam t.w.v. €250 weggeven!

The Usual Rotterdam

The Usual is een gloednieuw designhotel in hartje Rotterdam en the place to be. Van de bouw tot de styling: bij The Usual draait alles om een positieve impact maken op onze planeet. Zo ontbijt, lunch en dineer je met lokale streekproducten, slaap op je Auping-Revive Matrassen en zijn er overal waterbesparende maatregelen genomen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Win, win, win

Wil jij kans maken op een hotelovernachting bij The Usual? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 9 juli delen we elke werkdag een mooie winactie uit Grazia's Big Summer Giveaway. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Alle winacties uit Grazia's Big Summer Giveaway lopen tot en met woensdag 14 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Mail en win
  • The Usual