Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! EOTB-Stevie showt transformatie

Ze is behoorlijk wat kilo's afgevallen!

Stevie Burns

Stevie Burns schittert momenteel in het huidige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Waar sommigen helemaal afgetraind zijn, omarmt Stevie juist haar prachtige curves. Met haar deelname worden meerdere maten vertegenwoordigt, wat de kijkers van het programma geweldig vinden. Ook Stevie zelf is naar eigen zeggen altijd al hartstikke blij geweest met haar lichaam, maar toch onderging ze een behoorlijke transformatie.

Transformatie

Stevie besloot acht maanden geleden het roer om te gooien. Afgelopen maanden heeft ze op haar voeding gelet en is ze meer gaan sporten. Enne, dit heeft flink resultaat opgeleverd! Op TikTok deelt ze een video van haar enorme transformatie. "Always been happy with myself but now even more. Lost 20 kg 🩷", laat Stevie weten. You go girl!

@stevieburnss

Always been happy with myself but now even more. Lots 20 kg 🩷 #fy #fyp #eotb #stevie #trending #weightloss

♬ Originalton - Rockstars⭐️

In de reacties stroomt het vol met positieve berichten en complimentjes van volgers en vrienden. "Altijd al knap geweest, als je maar gelukkig bent met of zonder die 20kg", laat een volger weten. "Je zag er al prachtig uit maar nu straal je echt 🦋!! Keep it going girl u got this!! #womanpower" en "Omg Stevie je ziet zo goed uit!!!!! Mega knap", klinken de reacties.

Ook vragen veel mensen zich af hoe Stevie dit voor elkaar heeft gekregen. Tot nu toe heeft ze nog niet laten weten hoe ze zoveel is afgevallen, maar dat krijgen we nog te horen. "Ik zal meer delen erover", laat Stevie weten. Wij zijn benieuwd!

Ex On The Beach

Stevie maakte dit seizoen haar intrede in de villa als ex van Luca, Ivory en Maxim. Ze was hier echter maar voor één iemand; ze kwam speciaal voor Luca als angel uit de zee gelopen. Tot nu toe lijkt het er niet heel erg op dat de twee elkaar weer vinden, maar alles kan natuurlijk nog veranderen.

Showbizz
  • TikTok @stevieburnss
  • NL Beeld