Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Mart Hoogkamer en vriendin verwachten eerste kindje

'When Dreams Come True ..👶🏼✨', schrijft de zanger bij de bekendmaking van het fantastische nieuws.

Mart Hoogkamer

Superleuk nieuws voor Mart Hoogkamer en zijn partner Jennifer van Ooijen! De zanger maakt namelijk bekend dat de twee hun allereerste kindje verwachten.

Dreams come true

Op een te lieve video op Instagram zien we Mart en zijn vriendin – inclusief babybelly – stralend poseren op een prachtig strand. "When Dreams Come True ..👶🏼✨", deelt het stel er enthousiast bij.

Uit de video kunnen we opmaken dat de kleine wordt verwacht in januari 2025. Spannend!

Felicitaties

Binnen no-time regent het felicitaties onder de post van het gelukkige koppel. "Ahhhh zoo leuk!!! ❤️❤️❤️", reageert Esther Vedder. Ook zus Anne is enthousiast. ''Jaaaaa!!! ❤️❤️❤️'', schrijft ze. En "OMG OMG DIT IS TE LEUK ❤️❤️❤️", deelt Amy Rose, die zelf momenteel ook in blijde verwachting is. Ook namens de redactie van Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Volwassen geworden

In Grazia's recente zomerissue sprak Mart onlangs nog over de donkere periode die hij heeft doorstaan, maar hem ook ontzettend veel heeft gebracht. "Het lijkt of ik volwassener ben geworden", vertelde Mart. "Voorheen kon ik impulsief zijn, als ik iets in mijn hoofd had dan moest het nú gebeuren. Wilde ik met mijn vriendin Jennifer op vakantie? Dan moest ik diezelfde dag nog boeken. Nu ben ik rustiger, ook in mijn denken, en heb ik veel meer liefde naar mezelf", deelt hij. "Ik durf ‘nee’ te zeggen en doe alleen dingen die ik leuk vind. Ik voel me beter dan ooit en geniet van elke dag. Zoals mijn opa vaak zei: ‘Het wordt altijd weer twaalf uur, na regen komt zonneschijn.’” Helemaal klaar voor het vaderschap!

Showbizz
  • NL Beeld
  • Instagram @marthoogkamer