Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Santé! Met Uber Bubbles kun je deze zomer vanaf Parijs op champagnetour

Genieten gegarandeerd!

uber bubbles

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat er bij velen een tripje op de planning staat. Heb jij toevallig een voyage naar Parijs in het vooruitzicht of zoek je nog een leuke getaway? Uber heeft hét perfecte uitje voor deze zomer gelanceerd. Je kunt nu namelijk met Uber Bubbles een exclusieve champagnetour boeken.

Exclusief proosten

Oui oui, dat lees je goed. Uber heeft Uber Bubbles gelanceerd: de eerste champagnetour die rechtstreeks via de Uber app te boeken is. Het biedt rijders de kans om deze zomer met één druk op de knop een van de meest exclusieve reiservaringen van Europa te beleven.

Wat je kunt verwachten? De reis begint in Parijs, waar je wordt opgehaald door een luxe bestickerde Uber-Tesla bij een bestemming naar keuze. Vervolgens rijd je door het heuvelachtige landschap van Frankrijk naar het champagnegebied. De eerste stop is Épernay, waar je bij Perrier-Jouët's Cellier Belle Époque geniet van een champagneproeverij en smakelijke lunch. Daarna vervolgt de Uber Bubbles-tour naar Maison G.H. Mumm in Reims voor een speciale keldertour en Cordon Rouge-proeverij voordat de passagiers aan het einde van de middag terugkeren naar Parijs. Super, non?

Perfecte samenwerking

François-Xavier Morizot, VP Champagne bij G.H. Mumm en Perrier-Jouët, vindt het helemaal top om deze zomer samen te werken met Uber voor Uber Bubbles. "Dit is de perfecte gelegenheid voor reizigers om te genieten van onze 'bruisende' ervaringen, inclusief onze prachtige cuvées, verfijnde gastronomie, en uitzonderlijke landschappen, zowel in Épernay met Maison Perrier-Jouët als in Reims met G.H. Mumm", aldus François. Zijn wij het helemaal mee eens!

Daar sluit Uber zich bij aan. "Met meer dan 15 miljoen verwachte bezoekers in Parijs deze zomer wilden we een naadloze dagtocht vanuit de stad creëren om de drukte te ontvluchten en te genieten van een van de meest iconische regio's van Frankrijk," aldus Laureline Serieys, Algemeen Directeur van Uber Frankrijk. "Met Uber Bubbles brengen we het hart van de champagne regio van Frankrijk binnen handbereik, inclusief twee proeverijen en lunch, met het extra comfort van een veilig, privé, premium Uber-voertuig."

Goed om te weten: reserveringen voor de zomer zijn beschikbaar in de Uber-app vanaf 1 juni en kunnen 75 dagen tot 24 uur van tevoren worden geboekt via Uber Reserve. Uber Bubbles is alleen beschikbaar op vrijdag en zaterdag van 7 juni t/m 17 augustus en kan voor maximaal vier gasten geboekt worden. De hele ervaring kost in totaal slechts €200, dus dat is maar €50 per persoon! Als dat geen goede deal is...

Hoe boek je Uber Bubbles:

  1. Download de Uber app op je smartphone en open de app.
  2. Selecteer het ‘Uber Bubbles’-pictogram vanaf het startscherm.
  3. Lees over Uber Bubbles en kies vervolgens een van de beschikbare data in de lijst.
  4. Voer je ophaal- en afleverlocaties in.
  5. Controleer of alles klopt en klik op ‘Reserveer Uber Bubbles’
  6. Controleer je e-mail om ervoor te zorgen dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen.
  7. Klik binnen de bevestigingsmail op het Google-formulier en beantwoord elke vraag om ervoor te zorgen dat de champagnehuizen klaar zijn voor je reservering.

Santé!